dinerkaart hotel de linde

voorgerechten

  • stokbrood kruidenboter
    3,50
  • soep van de dag met brood
    4,50
    vers gemaakte soep van de dag met boerenbrood
  • potje champignon provinciaal
    9,50
  • gerookte geulforel
    9,50
  • salade gerookte zalm
    9,50
    een heerlijke frisse salade met gerookte zalm als voorgerecht
  • ardennerham met meloen
    8,75
    heerlijke klassieker
  • salade ardennerpaté
    9,50

hoofdgerechten

alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituur

vlees

  • malse kogelbiefstuk met pepersaus
    19,50
    een malse kogelbiefstuk, waar u uw vingers bij aflikt
  • limburgs spaakhammetje
    15,25
  • kipstukkjes in provinciaalse saus
    12,25
  • saté pannetje van varkenshaas
    14,50

vis

  • tilapiafilet met een beurre blanc saus
    14,50
  • pangasiusrolletje met pestosaus
    15,25
  • op de huid gebakken zalm met scampi’s
    18,75

vegetarisch

  • vegetarische pastaschotel
    10,25
  • groenten risotto
    11,75
  • griekse maaltijdsalade
    9,75

voor de kleintjes

  • kipschnitzel met frietjes, appelmoes en mayo
    7,50
  • frikadel / kroket met frietjes, appelmoes en mayo
    6,50
  • pizza margarita
    5,25

desserts

  • dame blanche
    5,75
    een heerlijke klassieker
  • vruchtensmoothie met citroenijs
    6,25
  • chocolade soufflé
    6,75
  • petit grand dessert voor 2 personen
    12,50

supplementen

  • aardappelen of groenten garnituur
    2,50
  • salade trio
    4,50
  • appelmoes
    1,00
  • mayo / ketchup / curry
    0,50
@ 2017 - hotel de linde